Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Nogometaši Koprivnice uvjerljivi protiv Mladosti iz Ždralova

Nogometaši Koprivnice na koprivničkom Gradskom stadionu uvjerljivo su slavili protiv Mladosti iz Ždralova. Tri pogotka u prvom dijelu i jedan u drugom dovoljno su bili da se naš trećeligaš približi ostanku.

Na najbolji mogući način otvorili su naši nogometaši prvo poluvrijeme i već u 9. minuti nakon jednog prekida poveli 1:0. Strijelac je bio Ivanović koji se u najbolje snašao u gužvi i zabio prelijepi pogodak škaricama.

Nastavila je Koprivnica svoju dominaciju te je desetak minuta nakon prvog gola zabila i drugi. Odlično je prošao Munivrana po desnoj strani i ubacio, a na drugoj stativi Brcković nije imao težak zadatak te je zabio za povećanje vodstva. Do kraja poluvremena Zeleni su uspjeli zabiti i treći pogodak, siguran realizator s 11 metara bio je Tucaković.

U drugom poluvremenu naši nogometaši rutinski su priveli utakmicu kraju, a pri tome su zabili i 4. pogodak. U 68. minuti sijevnula je brza kontra, probio je Brcković po lijevoj strani, a na drugoj stativi spreman je bio Tucaković te je zabio svoj drugi, a koprivnički četvrti pogodak.

Odlična predstava našeg trećeligaša odlična je najava za iduća dva kola u kojima igraju protiv Mladosti iz Antina i Oriolika protiv kojih će tražiti šest bodova.

NK Koprivnica – Mladost Ždralovi 4:0 (3:0)

SASTAV NK KOPRIVNICE:
Tihelka, Tucaković, Šarlija, Vukonić, Srpak, Maljak, Tkalčić( od 75. Sminderovac), Brcković, Munivrana( od 68. Srbljinović), Leko, Ivanović (od 73. Haračić)
Trener: Želimir Mešnjak
Strijelci: Ivanović, Brcković, Tucaković x2

zatvori