Nedjelja, 28. travnja 2024.

NK TEHNIKA-KOPRIVNICA Luka Ernečić: Bilogora nam je važnija od Podravca

Tehnika-Koprivnica priredila je iznenađenje kad je u osmini finala Kupa eliminirala trećeligaša Podravac iz Virja, no život ide dalje, a na staroj slavi se ne živi. U nogometu su svaki trening i svaka utakmica novo dokazivanje, a pred koprivničkim četvrtoligašem je u subotu prvenstveni susret s Bilogorom 91 iz Grubišnog Polja.

Utakmica počinje u 15 sati, a igrat će se na pomoćnom terenu s umjetnom travom na koprivničkom stadionu, kojeg Tehnika-Koprivnica inače koristi za treninge.

– Žao nam je što ne možemo igrati na glavnom terenu ovaj put, ali mislim da bismo naše suparnike mogli iznenaditi na pomoćnom. Naime, teren nije u najboljem stanju, no mi smo se na to priviknuli kroz treninge i ranije utakmice, gostima će sigurno biti teže. Spremamo se za pobjedu. U Daruvar smo išli sa željom da ne izgubimo, sad idemo pobijediti – rekao je Luka Ernečić, dokapetan Tehnike-Koprivnice.

On je bio junak pobjede nad Podravcem, zabio je gol i u raspucavanju stao na gol te obranio odlučujući jedanaesterac nakon isključenja vratara Kirina. Osjeća li da je postao slavan?

– Ovih dana me znaju ljudi zaustavljati na ulici, malo me i zafrkavaju. Jasno je da ćemo pamtiti tu utakmicu i način na koji smo prošli, ali sad se moramo koncentrirati na Bilogoru. To nam je još važnija utakmica od Podravca u Kupu, zbog nastavka pozitivnog niza i priključenja sredini ljestvice. Iz utakmice u utakmicu uvodimo neke nove stvari, mislim da igramo dobro i nadam se da ćemo tako i nastaviti – kazao je Ernečić.

Utakmicu Tehnika-Koprivnica – Bilogora 91 sudit će Jasmin Božić, a pomagat će mu Dražen Vukman i Matea Loparac.

zatvori