Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Panonija s novim trenerom u tešku borbu za opstanak

Nova smjena u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Zdravko Blažek više nije trener posljednjeplasirane Panonije, a na klupu će od ovog vikenda sjesti Ivan Vrban.

Nakon tri pobjede u prva tri proljetna kola Peterančani su u zadnje četiri utakmice osvojili tek jedan bod, a posebno je bila bolna “petarda” koju su dobili u posljednjem kolu u Novigradu. Bila je to kap koja je prelila čašu i nakon koje se uprava Panonije odlučila za smjenu trenera kako bi pokušala izazvati pozitivan šok među igračima.

Novi trener Ivan Vrban do sada je vodio pionire i juniore Peteranca, a sa seniorima ga očekuje jako težak posao u borbi za opstanak u ligi čega je i sam svjestan:

Bio sam već u Upravi kluba kada je dolazilo do promjena. Iako na početku nisam želio preuzeti trenersku poziciju, jer sam trenirao pionire i juniore, nakon novih problema i rezultatske krize ipak sam prihvatio njihov prijedlog te ću do kraja sezone voditi Panoniju. Pokušat ćemo sve da što više bodova skupimo u idućim kolima, a ako se i dalje bude gubilo, ne preostaje nam ništa drugo nego početi pripremati za jesen.

Prvu utakmicu koju će voditi s klupe Panonije Vrban će imati u nedjelju kada u Peteranec dolazi kloštranska Mladost. Iako će imati vrlo težak posao u toj utakmici Peterančanima je pobjeda imperativ jer je situacija u kojoj se nalaze alarmantna.

zatvori