Utorak, 1. listopada 2024.

FOTO/VIDEO Tradicionalne sportske igre grupe Komunalac održane su danas na Cerinama

Tradicionalne sportske igre grupe Komunalac održane su danas kod Gradskih bazena Cerine. Organizator ovog sportsko-rekreativnog druženja bilo je Gradsko komunalno poduzeće Komunalac, a osim domaćina sudjelovali su i zaposlenici cijele grupe Komunalac: Koprivničkih voda, Kominga, Koprivnica plina i Koprivnica opskrbe te Grada Koprivnice.

Svoja sportska umijeća zaposlenici su odmjeravali u malom nogometu, odbojci na pijesku, boćanju, visećoj kuglani, stolnom tenisu i beli. Za sve sudionike bile su pripremljene igre iznenađenja – skakanje u vrećama, potezanje užeta i poligoni izazova koje su vođene pod budnim okom stručnih kineziologa Sportskog centra Cerine.

Snimio Krešo Puklavec

“Ovim već tradicionalnim sportsko-rekreativnim druženjem okupilo se 200 zaposlenika koji su stvorili jednu zdravu i pozitivnu atmosferu što je bio i cilj ovog druženja”, poručili su iz Komunalca te dodali da će se ova tradicija nastaviti i sljedećih godina: “Zadovoljstvo zaposlenika izuzetno je važan faktor. Osim zajedničkog rada, zaposlenici dijele i zajedničke trenutke kroz ovakva druženja čime se potiče zajedništvo, timski duh i pozitivna atmosfera.”

Sportske radničke igre kod bazena Cerine

Posted by Drava.info on Friday, September 27, 2019

 

Slušaj uživo
zatvori