Utorak, 8. listopada 2024.

Slaven Belupo o incidentu u koji je bio umiješan Ejupi: Ako će biti potrebe za tim, klub će reagirati

Nogometni klub Slaven Belupo javnosti je uputio priopćenje o jučerašnjem fizičkom obračunu u centru Koprivnice u koji je, prema neslužbenim informacijama, bio umiješan igrač Muzafer Ejupi.

“S obzirom na veliki broj upita oko navodne umiješanosti našeg igrača u sukob koji se sinoć dogodio u Koprivnici, Nogometni klub Slaven Belupo ovim se putem želi obratiti javnosti. U ovom trenutku nemamo dovoljno kvalitetnu informaciju što se točno dogodilo da bi komentirali navedeni događaj. Nakon što saznamo sve detalje i nakon što nadležna tijela odrade svoj dio posla, ukoliko će biti potrebe za tim, klub će reagirati sukladno svojim pravilnicima”, objavio je Slaven Belupo na svojim web stranicama.

Podsjetimo, prema zasad dostupnim informacijama jučer u 19:40 u Nemčićevoj ulici u Koprivnici sukobila su se trojica muškaraca u dobi od 53, 32 i 31 godine. U fizičkom okršaju sva su trojica ozlijeđena: mlađi lakše, a stariji muškarac zadobio je teže tjelesne ozljede. Sukob je navodno izbio zbog parkiranja.

Dvojica su muškaraca uhićena i u tijeku je kriminalističko istraživanje nakon čega će biti poznato više informacija.

Slušaj uživo
zatvori