Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Graničar nakon dva poraza traži bodove protiv ludbreške Podravine

Nakon uvodna dva kola Picoki nisu baš u zavidnoj situaciji. Nakon dvije odigrane utakmice imaju upisana dva poraza.

Prvo kolo kod kuće ih je pobijedio Varteks s 3:1 dok su u drugom kolu u posljednjim minutama izgubili 2:1 u Križevcima.

Dobra stvar za Picoke je to što su uspjeli dogovoriti povratak legendarnog Belog. Belobrk će sigurno biti veliko pojačanje i glavna prijetnja za gol protivnika, ali tek nakon utakmice s Podravinom u kojoj nema pravo nastupa. Utakmicu nam je najavio jedan od ponajboljih Picoka, vratar Vedran Vrhovec:

– Iskreno, teško je prognozirati rezultat ove tekme pošto smo i mi i Podravina iz Ludbrega na začelju tablice i takoreći i nama i njima je ovo tekma “pod pritiskom”. Samo se mogu nadati da ćemo se mi u toj situaciji bolje snaći i da će nas pomaziti sportska fortuna koje u ova dva kola nismo imali.

Domaći teren i domaći navijači su veliki plus za nas! Ali isto tako moram kazati da respektiramo ekipu Podravine koja je prošlo kola odlično suprostavila Tehničaru koji konkurira za naslov. Kod nas fali ponajbolji igrač Filipović. Moja ozljeda nije do kraja sanirana, ali ću braniti. Šteta što već ovo kolo ne može nastupiti Vjekoslav Belobrk za kojeg svi u županiji znamo što je i koliko će nam značiti, ali vjerujem da će za sljedeća kola biti naše veliko pojačanje – zaključio je Vrhovec.

Utakmica u sklopu trećeg kola Treće HNL Sjever đurđevačkog Graničara i Podravine na rasporedu je sutra s početkom u 17 sati.

zatvori