Četvrtak, 3. listopada 2024.

Mlade koprivničke tenisačice i tenisači odlični u Varaždinu, Mia, Vilim i Petar osvojili prva mjesta

Mladi članovi Teniskog kluba Koprivnica i proteklog su vikenda nastavili s odličnim rezutlatima, ovoga puta na turniru za igračice i igrače do 8, 9 i 10 godina na terenima Teniskog kluba Varteks u Varaždinu.

Mia Gregurina opravdala je ulogu favoritkinje u konkurenciji do 10 godina te ponovno osvojila turnir kod djevojčica, dok je Evu Papić Bogadi upravo Mia zaustavila u polufinalu zlatne skupine. TK Koprivnicu još su predstavljale Gala KneževićLaura ŠifkornMarija PetrovićZita Husnjak koje su također postigle dobre rezultate.

Kod dječaka do 10 godina, boje Teniskog kluba Koprivnica branili su Karlo Šifkorn, Jakov Antolić, Vilim Štubelj i Vid Horvatić Jambor, od kojih je Vilim osvojio brončanu skupinu.

Na turniru do 9 godina igrači i igračice TK Koprivnica ostvarili su najbolji uspjeh. Vilim Štubelj bio je prvi, Karlo Šifkorn drugi, dok je Marko Bešvir zauzeo peto mjesto u zlatnoj skupini.

Kod najmlađih, na turniru do 8 godina nastupili su Petar Lovasić, Filip Markušić i Rea Horvatić Jambor. Petar je bio prvi u svojoj skupini, Rea je uzela srebrnu medalju, dok je Filip zauzeo treće mjesto i okrunio se broncom.

Već idućeg vikenda najmlađi igrači i igračice TK Koprivnica nastavljaju sezonu na turniru u Daruvaru, dok se na terenima u Koprivnici održava turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčica do 12 godina pod nazivom “Hartmann kup”.

Slušaj uživo
zatvori