Nedjelja, 6. listopada 2024.

NK TEHNIKA-KOPRIVNICA Matijaković i Lovković najavljuju utakmicu s Tomislavom iz Drnja: Očekujemo brojnu publiku i pobjedu!

Tomislav iz Drnja prvi je suparnik Tehnike-Koprivnice na domaćem terenu, a u novoj sezoni to je glavni travnjak Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici. Utakmica 2. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica igra se u subotu, 31. kolovoza s početkom u 17 sati.

Utakmicu su najavili kapetan Zoran Matijaković te Filip Lovković. Matijaković se prvo osvrnuo na uvodni poraz protiv Dinama u Predavcu:

– Kroz cijele pripreme smo dobro radili, puno nas je bilo na svakom treningu. Imali smo malo nesreće u Predavcu, imali smo vodstvo od 2:0, jedanaesterac koji nismo iskoristili i još dvije “mrtve” šanse koje nismo realizirali, nedostajalo nam je malo mirnoće u završnici. U drugom poluvremenu isključen nam je igrač, morali smo promijeniti formaciju i zbog toga smo imali problema u sredini. Na kraju smo dobili tri gola i nesretno izgubili – rekao je Zoran Matijaković.

Većina igrača Tehnike-Koprivnice i Tomislava susrela se i u prošloj sezoni u međusobnim ogledima prvaka Prve ŽNL i Tehnike:

– Drnje znamo iz županijske lige, sigurno će to biti teška utakmica. Oni su promijenili dosta igrača, otišao im je “kostur” ekipe i trenutačno su nepoznanica s obzirom na to da imaju nekoliko novih lica. No, meni kao kapetanu i dečkima je plus što ćemo igrati na glavnom terenu koprivničkog stadiona, očekujem da će biti puno ljudi, da ćemo prikazati dobru igru i, nadam se, pobijediti – poruka je kapetana Matijakovića.

Filip Lovković postigao je pogodak u Predavcu te se istaknuo dobrom igrom.

– Svima nam je žao što smo prosuli te bodove. Mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali dosta dobro. U drugom smo zakazali i konačnim ishodom razočarali sami sebe. Moramo dalje raditi, izvući pouke i pokušati biti bolji u sljedećoj utakmici. U subotu nam dolazi Tomislav, nadam se i očekujem da ćemo osvojiti tri boda. Sve ovo je nama novo, prvi put smo u Četvrtoj ligi, prvi put igrat ćemo na glavnom terenu. Nadam se da će doći gledatelji i da ćemo im se predstaviti u najboljem svjetlu. Idemo po pobjedu – rekao je Filip Lovković.

NK Tehnika-Koprivnica poziva ljubitelje nogometa na subotnju utakmicu s jakim suparnikom na tribinu koprivničkog stadiona.

Generalni sponzor utakmice su Robin trgovine koje će najsretnijeg gledatelja na poluvremenu nagraditi poklon bonom u vrijednosti od 200 kn. Druge dvije nagrade su poklon bon Bazena Cerine u vrijednosti od 100 kn te poklon bon nove brijačnice u gradu “Glavom i bradom” u vrijednosti od 50 kn.

Slušaj uživo
zatvori