Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

NA REDU JE OSIJEK Slaven Belupo na Gradskom vrtu lovi nova tri boda

Nogometaše Slaven Belupa u 32. prvenstvenom kolu čeka gostovanje u Osijeku. Susjedima na tablici, sedmom i osmom, ovo će biti peti međusobni susret ove sezone. Slaven je u Koprivnici slavio dva puta u prvenstvu i jednom u Kupu, ali tek nakon penala, dok je susret u Osijeku završio bez pogodaka.

Iako su od prošle utakmice Slavena, u nedjelju s Hajdukom, prošla samo tri dana, trener Željko Kopić smatra da se momčad dobro regenerirala te da je spremna za sutrašnji dvoboj.

U Osijek idemo maksimalno koncentrirani, sa željom da ostvarimo dobar rezultat. Osijek ima dobrih strana, ali ima i svojih nedostataka koje ćemo pokušati iskoristiti tako da utakmici pristupamo na najozbiljniji mogući način. Sigurno je da će onih jedanaest koji istrče, a to ću još vidjeti sutra kad vidim definitivno stanje određenih pojedinaca, biti na najboljoj mogućoj razini u toj želji da ostvarimo dobar rezultat.

Zdravstveni bilten momčadi je takav da u konkurenciji za Osijek sigurno nisu Blažević, Međimorec i Križman, a upitni su i još neki igrači zbog viroze i sitnih kontuzija iz prošlih utakmica.

Dobra najava za sutrašnju utakmicu odličan je skor Slavena s Osijekom ove sezone, ali ono što zabrinjava je efikasnost Koprivničanaca u prvenstvenim utakmicama u zadnje vrijeme. Ipak, Kopić vjeruje svojim napadačima, a hoće li mu se oni odužiti za to imat ćemo prilike vidjeti već sutra u 19 sati kada Farmaceuti idu po još jedan dobar rezultat u dvobojima s Osječanima. Utakmicu u Gradskom vrtu sudit će Duje Strukan iz Splita.

zatvori