Petak, 26. travnja 2024.

Mišel Jakšić spominje se kao član tima Zorana Milanovića za predsjedničke izbore

Nakon što je Zoran Milanović nedavno javno potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske na predstojećim izborima, u njegovom bi timu mogao biti i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Prema pisanju Večernjeg lista koji se poziva na izvor iz vrha stranke, Milanović će za kampanju uoči predsjedničkih izbora oko sebe okupiti tim sastavljen od uspješnih SDP-ovih gradonačelnika i načelnika, bez obzira na to kojoj struji pripadaju – jesu li, u jeku najžešćih podjela u SDP-u, bili protiv aktualnog predsjednika stranke Davora Bernardića ili protiv njega.

Među njima se, uz Jakšića, spominju i gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček, prvi čovjek Čakovca Stjepan Kovač, gradonačelnica Supetra Ivana Marković, gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević, načelnik Tisnog Ivan Klarin i drugi.

Portal Danica neslužbeno doznaje kako su se Milanović i Jakšić ovih dana našli na kavi u Zagrebu te se pretpostavlja da su razgovarali o detaljima kampanje.

Jakšić nam je odgovorio kako zasad nema komentara na medijske napise. Inače, Milanović bi s uvodnom kampanjom mogao krenuti na obilježavanju Dana antifašističke borbe sutra u Brezovici kod Siska.

zatvori