Srijeda, 2. listopada 2024.

FOTO: PRVA ŽNL Borac se za Uskrs počastio sa sedam pogodaka u mreži Graničara, Manojlović ‘srušio’ Tomislav- Radnik

Uzbudljivo 19. kolo Prve županijske nogometne lige kompletirano je današnjim utakmicama, koje su se tradicionalno igrale i na sam Uskrs.

Podsjetimo, kolo su jučer otvorili Tehnika i Kalinovac te Prekodravac i Bratstvo, a detalje sa spomenutih susreta možete pročitati ovdje.

Danas su prvi na teren u jutarnjem terminu istrčali nogometaši Osvita iz Đelekovca i molvarske Mladosti. Hrabri Molvarci dosta su namučili igrače favoriziranog Osvita, a utakmica je završila s 2:2. Spomenimo još kako su pogotke za Osvit postigli Lopatnik i Majetić.

Hlebinska Lipa uzela je sva tri boda na gostovanju kod novigradske Drave (2:1), Miklinovec je slavio protiv Sloge iz Koprivničkog Ivanca s 2:0, a Borac je pobijedio legradski Graničar s uvjerljivih 7:1. Pogotke za Borac postigli su Kovačić (3), Krušelj, Fajdić i Vuk, a jedan pogodak igrači Graničara zabili su u vlastitu mrežu.

Vrijedna tri boda osvojili su i nogometaši vodećeg Tomislava iz Drnja na teškom gostovanju kod Tomislav-Radnika iz Svetog Ivana Žabna. Drnjanci su slavili s minimalnih 1:0, a pogodak odluke zabio je Manojlović.

Prva ŽNL – 19. kolo

Koprivnica: Tehnika – Kalinovac 1:1
Ždala: Prekodravac – Bratstvo 0:2
Đelekovec: Osvit – Mladost (Molve) 2:2
Novigrad Pod.: Drava – Lipa 1:2
Kop. Ivanec: Sloga – Miklinovec 0:2
Imbriovec: Borac – Graničar (Legrad) 7:1
Sv. Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Tomislav (Drnje) 0:1

OSVIT – MLADOST-MOLVE

SLOGA – MIKLINOVEC

BORAC – GRANIČAR (L)

Slušaj uživo
zatvori