Utorak, 1. listopada 2024.

BicKo sustav od ponedjeljka ponovno počinje s radom

BicKo sustav spreman je za novu sezonu i počinje s radom u ponedjeljak. Iz Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac zamolili su korisnike da obnove svoje ugovore i aktiviraju postojeće kartice kako bi nesmetano mogli i dalje koristiti bicikle.

Da je sve spremno za novu sezonu potvrdio je dogradonačelnik Koprivnice, Mišel Jakšić:

U zimskom periodu, kada sustav nije bio u pogonu radi nepovoljnih vremenskih uvjeta, otklonjeni su svi uočeni nedostaci te je sve spremno za novu sezonu. Ovom prilikom pozivam sve korisnike da aktiviraju svoje kartice, naravno i one nove da se uključe u Bicko sustav.

Podsjetimo, BicKo sustav do sada ima 930 korisnika i može se koristiti besplatno 7 dana u tjednu od 6 do 22 sata.

A s produljenim radom danas je počeo i Biciklistički centar Koprivnica. Ljetno radno vrijeme bit će mu od ponedjeljka do subote od 8 do 22 sata. Podsjetimo, Centar na rapolaganju ima 25 bicikala, 20 za odrasle i pet dječjih. Bicikle možete posuditi na maksimalno 7 dana, na način da prilikom posudbe ostavite polog u iznosu od 200 kn koji će vam se vratiti po povratu posuđenog bicikla. Bicikle možete posuditi na dvije lokacije u Gradu i to u samom Biciklističkom centru koji je smješten u Domu mladih Koprivnica ili na Gradskim bazenima Cerine.

Slušaj uživo
zatvori