Subota, 5. listopada 2024.

POZIV IZ POLICIJE Dojavite mjesta na kojima vozači često krše ograničenje brzine

Policijska uprava koprivničko-križevačka, kao i sve druge policijske uprave u Hrvatskoj i drugim zemljama Europske unije, od 18. do 24. travnja pojačano će nadzirati brzinu kretanja vozila te poziva i građane da se uključe u ovu akciju i to na način da policiji dojave mjesta na kojima vozači često prekoračuju dopuštenu brzinu vožnje.

Središnji dan tog pojačanog nadzora bit će 21. i 22. travnja, od 6 sati ujutro u četrtak do 6 sati ujutro u petak, kada će policija provesti 24-satnu akciju nadzora brzine.

Svi zainteresirani građani ovoga puta imaju priliku neposredno se uključiti u provedbu akcije tako da policiji predlože na kojim bi mjestima trebalo pojačano nadzirati brzinu kretanja vozila, odnosno na kojim dijelovima naših prometnica vozači najčešće krše ograničenje brzine. Također, građani će se moći i izravno uključiti u provedbu akcije pojačanog nadzora.

Svi zainteresirani građani trebaju do 16. travnja policiji dostaviti prijedloge za mjesta na kojima je potrebno pojačano nadzirati brzinu kretanja, kao i zamolbe za uključivanje u akciju, na adresu e-pošte [email protected].

Slušaj uživo
zatvori