Petak, 4. listopada 2024.

Radio Drava prati trendove i mijenja glazbenu politiku

Primjenom nove programske sheme koja stupa na snagu u ponedjeljak, 4. travnja 2016. i proširenjem studijskih i tehničkih kapaciteta, uredništvo Radio Drave donijelo je odluku kako će se promijeniti i glazbena politika radija koja je dosadašnjih godina podrazumijevala i uključivala najbolju domaću i stranu glazbu pop – rock/dance orijentacije.

Radio Drava će tako u novoj glazbenoj shemi svojim slušateljima ponuditi 24 sata dnevno najbolje domaće i regionalne pop/rock, zabavne i turbo-folk glazbe te u potpunosti iz svoje glazbene ponude izbaciti glazbu strane produkcije.

Uredništvo Radio Drave nije lako donijelo takvu odluku svjesni da se odriču prepoznatljivosti koju je tim Radio Drave razvio kroz ove uspješne 22. godine međutim u skladu s tržišnim prilikama ova je odluka strogo poslovna.

Svakodnevno će svoje mjesto u eteru, od ponedjeljka naći bendovi i pjevači poput Jelene Rozge, Lidije Bačić, Magazina, ali i najveće regionalne glazbene zvijezde poput Željka Joksimovića, Jelene Karleuše ili Miroslava Ilića.

Radio Drava će i dalje nastaviti njegovati svoju uspješnu formulu – emitirati samo najkvalitetniju glazbu i najveće glazbene hitove i biti najbrži i najaktualniji u vijestima i zanimljivostima koje će od ponedjeljka ujutro prezentirati ekipa voditelja i DJ-eva.

Budite s nama u ponedjeljak od 6:30!

Kao novitet u programu Radio Drave, uvedeno je online glasanje za pjesmu dana koju će slušatelji moći sami odabrati.

[poll id=”17″]

Slušaj uživo
zatvori