Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: PAN ZIMSKA LIGA Loop osvojio naslov veterana pro nakon boljeg izvođenja penala, ‘Radičeki’ osvojili treće mjesto

Večeras smo dobili prvake Pan Zimske lige u konkurenciji veterana pro. Zimsku ligu organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica, a glavni su joj medijski pokrovitelji Radio Drava i portal Drava.info.

U finalnoj utakmici sastale su se ekipe Apios CB Loop i CB Active. Loop je prvi poveo dvije minute prije kraja prvog poluvremena i s tim rezultatom se otišlo na predah. U nastavku susreta igrači Activea pojačali su intenzitet svoje igre i stigli do izjednačenja dvije minute prije kraja regularnog dijela. Izjednačujući pogodak je postigao Vlado Dragosavljević. Odluka o pobjedniku tunira otišla je na sedmerce, a junak u raspucavanju bio je vratar Apios CB Loopa Mario Anušić koji je obranio dva penala i tako svojoj momčadi donio naslov pobjednika.

U utakmici za treće mjesto, slavila je momčad OPG Radiček & Niko Trade koja je pobijedila Sivec Trans s konačnih 3:0.

Za najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira proglašen je Nikola Šafarić, a titulu najboljeg golmana uzeo je Mario Anušić.

PAN ZIMSKA LIGA 2018./19.

Subota, 12. siječnja
Veterani pro za 3. mjesto
Sivec Trans – OPG Radiček & Niko Trade  0:3
Veterani pro za 1. mjesto
Apios CB Loop – CB Active 1:1 (3:2p)

 

CB Loop:CB Active 3:2, pogledajte i penale

Posted by Drava.info on Saturday, January 12, 2019

 

 

zatvori