Nedjelja, 29. rujna 2024.

Uskoro počinje 25. sjednica Gradskog vijeća

Koprivnički gradski vijećnici danas će se u 13 sati okupiti na 25. sjednici Vijeća.

Na dnevnom redu je 20 točaka. Nakon obično najzanimljivijih “Pitanja i prijedloga”, slijedi prihvaćanje izvješća o radu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović”, Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica i Muzeja grada Koprivnice u prethodnoj godini. Vijećnici će potom dati suglasnost i prijedlozima statuta gradskih osnovnoškolskih ustanova.

Tu su i izvješća o radu Savjeta mladih i Komunalnog redarstva, a gradonačelnica Vesna Želježnjak podnijet će izvješće o svom radu u drugoj polovici 2015.

Osim toga raspravljat će se i o Strategiji upravljanja i raspolaganja nekretninama u gradskom vlasništvu od 2016. do 2020. godine te o zahtjevu Koprivničkog poduzetnika za izmjenom Izjave o osnivanju društva, budući da način na koji je trenutno sročena sprječava Poduzetnik da se prijavljuje na neke europske natječaje.

Bit će riječi i o nerazvrstanim cestama te prometnici između Reke i Starigrada, sufinanciranju udžbenika, koeficijentima plaća službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Koprivnice, spomeničkoj renti i otpadnim vodama.

Slušaj uživo
zatvori