Utorak, 8. listopada 2024.

Ana Jambrović i Zlatko Betlehem su pobjednici božićnog kuglačkog turnira

U organizaciji Kuglačkog saveza i pod pokroviteljstvom gradske Zajednice športskih udruga na Kuglani 2 u Koprivnici održano je ovogodišnje izdanje tradicionalnog Božićnog turnira u kuglanju.

Naslov prvaka osvojili su Ana Jambrović s 300 i Zlatko Betlehem s 310 oborenih čunjeva u disciplini 2 x 30 mješovito. U konkurenciji seniorki, drugo mjesto je osvojila Marija Zver s 281, a treće Jelena Kolarić s 279 čunjeva.

Izvor: Kuglački klub Podravka
Izvor: Kuglački klub Podravka

Kod seniora, drugi je Marijan Štefoić s 298 a treći Miroslav Šaško koji je srušio 290 čunjeva.

U juniorskoj disciplini najbolje su Antonela Vargić, Ana-Marija Grčić i Maja Hećimović, a u muškoj konkurenciji istaknuli su se Ivan Betlehem, Robert Lukač i Patrik Lukač. U kadetskoj disciplini prvi je Petar Brkić ispred Tea Kuzmića i Frana Markovića. U ženskoj konkurenciji prvo je mjesto osvojila Patricija Mlinarić. U disciplini mlađih kadeta prvi je Matija Dukić, u disciplini do 14 godina prva je bila Luna Varga, dok se u kategoriji do 18 godina najbolje istaknula Lana Buhinjak.

U kategoriji građana, najbolje su bile Biserka Friščić i Dragica Leto u ženskoj te Drago Vučenik, Ivica Ferenčić i Marijan Černeli u muškoj konkurenciji.

Slušaj uživo
zatvori