Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Zamjena opskrbnog cjevovoda javne vodoopskrbne mreže u Ulici Severovec u Koprivnici

Koprivničke vode d.o.o. 27. studenog započele su s radovima na interventnoj zamjeni opskrbnog cjevovoda javne vodoopskrbne mreže DN 110 u Ulici Severovec u Koprivnici.

Opskrbni cjevovod javne vodoopskrbne mreže DN 110 u Ulici Severovec izgrađen je 1984. godine, a budući da je na navedenom cjevovodu zbog dotrajalosti već bilo kvarova i prekida u vodoopskrbi nužno je bilo ući u investiciju zamjene opskrbnog cjevovoda duljine 221 metara i rekonstrukciju 19 kućnih priključaka.

Građevinske i monterske radove na interventnoj zamjeni javne vodoopskrbne mreže i priključaka izvodi Koming d.o.o. iz Koprivnice.

Radi zahtjevnosti radova, predviđeni rok za završetak radova je kraj prosinca, a sama investicija procjenjuje se na 200.000,00 kuna bez PDV-a, čiji trošak će u potpunosti snositi Koprivničke vode.

Za vrijeme izvođenja sanacije mogući su prekidi i poremećaji u vodoopskrbi, a za vrijeme trajanja radova na snazi će biti posebna regulacija prometa.

O svim predvidivim poremećajima u vodoopskrbi i odvijanju prometa, javnost će putem medija biti pravodobno obaviještena.

zatvori