Petak, 11. listopada 2024.

JUBILARNI KOPRIVNIČKI GODIŠNJAK Jakšić: Žao nam je jer nam nije sve ni stalo

Na Zrinskom trgu jutros su predstavili novi broj Koprivničkog godišnjaka – informativnog biltena koji Gradska uprava izdaje svake godine povodom Dana grada.

I ovoga puta u njemu su saželi sve čime se mogu pohvaliti unazad godinu dana, a lijepe riječi o Koprivnici, životu u srcu Podravine te budućnosti ‘celog sveta prestolnice’ napisali su koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, njegove zamjenice Melita Samoborec i Ksenija Ostriž, predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal te kolumnisti iz nacionalnih i lokalnih medija.

– Zahvalio bih pročelnicama i pročelnicima te svim gradskim firmama jer ne bismo imali sadržaj kojim bismo popunili Godišnjak da ljudi nisu radili. Doista smo si dali truda kako bismo na najbolji mogući način prezentirali godinu iza nas, da na jedno mjesto stavimo sve što se događalo u našem gradu, sve one projekte i ulaganja, veliki dio naših udruga i na kraju. Ostaje najveća žal jer nam nije sve ni stalo – rekao je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Jubilarno 15. izdanje Koprivničkog godišnjaka tiskano je u 12 tisuća primjeraka, a financiran je zahvaljujući oglašivačima kojih je ove godine 37-ero. Za distribuciju, koja je počela danas, zadužena je Hrvatska pošta i dobit će ga svaki dom u Koprivnici i njezinim prigradskim naseljima. Također, može se pronaći na kioscima Tiska, u gradskim ustanovama te u digitalnom izdanju.

Godišnjak možete u elektroničkom izdanju pročitati ovdje.

Slušaj uživo
zatvori