Nedjelja, 6. listopada 2024.

PRVA ŽNL Oporavljenom Osvitu stiže Tehnika, derbi Tomislav-Radnika i Borca

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice desetog kola Prve županijske nogometne lige.

Deseto kolo u subotu će otvoriti legradski Graničar i novigradska Drava. Graničar se trenutno nalazi na trećem mjestu prvenstvene tablice s 18 bodova, a Drava ima bod manje i nalazi se na šestom mjestu. Obje momčadi igraju napadački nogomet te će utakmica u Legradu sigurno biti atraktivna za publiku.

Nedjeljne susrete u prijepodnevnom terminu otvorit će domaći Osvit i gostujuća Tehnika. Osvit je u prošlom kolu teško poražen na gostovanju kod Borca (9:0), ali za nedjeljnu utakmicu protiv Tehnike vraćaju im se suspendirani i ozlijeđeni igrači. Tehnika je, pak, ušla u malu rezultatsku krizu, već četiri kola ne znaju za pobjedu i u Đelekovcu će sigurno tražiti tri boda.

Hlebine će na domaćem terenu igrati protiv Miklinovca, drugoplasirano Bratstvo ide na gostovanje u Kalinovac, a Tomislav iz Drnja dočekuje Prekodravac iz Ždale.

Posljednjeplasirana Sloga iz Koprivničkog Ivanca ove sezone još nije upisala prvenstvenu pobjedu. Trenutno se nalaze na posljednjem mjestu tablice sa samo jednim osvojenim bodom, a u nedjelju ih čeka teško gostovanje kod molvarske Mladosti.

Derbi utakmica kola svakako je ona između Tomislav-Radnika iz Svetog Ivana Žabna i Borca iz Imbriovca. Nogometaši Tomislav-Radnika trenutno su vodeća momčad prvenstva i izrazito su jaki na domaćem terenu. Imbriovčani su se u posljednjih nekoliko kola “probudili” i trijumf na gostovanju u Žabnu mogao bi ih još više motivirati u tome da krenu na prvo mjesto.

Prva ŽNL – 10. kolo

Subota, 27. listopada
15:00
Legrad: Graničar – Drava NP
Nedjelja, 28. listopada
10:00
Đelekovec: Osvit – Tehnika
14:00
Hlebine: Lipa – Miklinovec
Kalinovac: Kalinovac – Bratstvo
Drnje: Tomislav – Prekodravac
Molve: Mladost-Molve – Sloga
Sv. Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Borac

Slušaj uživo
zatvori