Nedjelja, 6. listopada 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Traže se putnici u četvrtinu finala, šest utakmica igra se danas

Danas se igra šest susreta osmine finala Županijskog nogometnog kupa.

Koprivnica, aktualni osvajač Kupa, igrat će protiv drugoligaša Mladosti iz Sigeca. Zeleni u susret ulaze kao izraziti favoriti i sve osim njihovog trijumfa bilo bi pravo iznenađenje. Susret počinje u 16 sati na terenu s umjetnom travom koprivničkog stadiona.

Nakon Koprivnice i Sigeca, na isti teren izaći će i momčadi Tehnike i Starigrada, inače gradski rivali. Njihova utakmica počinje u 18 sati.

Tomislav-Radnik iz Svetog Ivana Žabna ugostit će legradski Graničar. Obje momčadi nastupaju u Prvoj županijskoj ligi, pa će i susret biti izrazito zanimljiv za gledatelje.

Tehničar na Starom bregu u Cvetkovcu igra protiv ligaškog rivala Graničara iz Đurđevca, a Borac će na teško gostovanje u Podravske Sesvete, gdje će igrati protiv tamošnje Drave.

Tomislav iz Drnja danas je na domaćem terenu trebao igrati protiv Gornje Rijeke, ali utakmica je otkazana zbog toga što se gosti za ovu utakmicu ne mogu skupiti. Tako se Tomislav automatski plasirao u četvrtfinale Kupa i pripisan im je rezultat od 3:0.

Mladost iz Kloštra Podravskog na domaćem terenu dočekuje ivanečku Slogu.

Posljednja utakmica osmine finala Županijskog kupa igrat će se 17. listopada: Podravac iz Virja na domaćem terenu dočekat će ligaškog konkurenta Radnik-Križevce.

Županijski kup – 1/8 finala

Srijeda, 10. listopada
16:00
Koprivnica: Koprivnica – Mladost (Sigetec)
Drnje: Tomislav – Gornja Rijeka 3:0 b.b.
Sv. Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Graničar (Legrad)
Cvetkovec: Tehničar – Graničar (Đurđevac)
Kloštar Podravski: Mladost – Sloga
Podravske Sesvete: Drava – Borac
18:00
Koprivnica: Tehnika – Starigrad
Srijeda, 17. listopada
16:00
Virje: Podravac – Radnik-Križevci

Slušaj uživo
zatvori