Srijeda, 2. listopada 2024.

FOTO/VIDEO Podravka je priredila tradicionalnu veselicu za svoje umirovljenike i jubilarce

Podravka je i ove godine nastavila s dugogodišnjom tradicijom organiziravši godišnji susret svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažem.

Na početku susreta, prisutne je pozdravio predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar te umirovljenicima zahvalio na trudu i napornom radu kojim su zajednički izgradili ovu uspješnu koprivničku kompaniju.

– Hvala vam što ste stvarali Podravku. Kad vidimo kolika je sada i gdje sve posluje, to je još jedna veća obaveza za sve nas, da nastavimo graditi, razvijati i stvarati Podravku za one sljedeće generacije kad ćemo mi biti dio vas i kad ćemo zajedno svi plesati kao penzioneri, a naša djeca i unuci nastaviti raditi gdje smo mi danas – rekao je Pucar.

Koliko je zadovoljan i svojim sadašnjim radnicima, predsjednik Uprave pokazao je pozvavši ih da na svom radnom mjestu ostanu što dulje.

– S obzirom na to da su ovdje s nama i naši jubilarci, njima bih poručio da idu što kasnije u penziju. Bit će vremena i za penziju i za fešte penzionera – našalio se Pucar.

U ime umirovljenika Nevenka Habijan izrazila je zahvalnost što u Podravki nisu zaboravili na tradiciju susreta onih koji su stvarali kompaniju, dok se u ime jubilaraca gostima obratila Jasminka Lukša te svojim kolegama zaželjela još puno sretnih i uspješnih radnih dana.

Na tradicionalnom druženju, održanom ispred Tvornice juha i Vegete u Koprivnici, okupilo se više od 3300 Podravkinih umirovljenika i 250 zaposlenika s 30, 35 i 40 godina radnog staža u okviru Grupe Podravka, a pristune su zabavljali Žiga i Bandisti.

 

Tradicionalno druženje Podravkinih umirovljenika i jubilaraca.

Posted by Drava.info on Friday, October 5, 2018

 

Tradicionalna Podravkina veselica.

Posted by Drava.info on Friday, October 5, 2018

Slušaj uživo
zatvori