Utorak, 30. travnja 2024.

Miodrag Maričić novi je koprivnički gradski vijećnik

Nezavisna gradska vijećnica Danijela Glavosek Kovačić danas je medijima izjavila da se povlači iz koprivničkog Gradskog vijeća.

Mandat će staviti u stanje mirovanja, a na svoje mjesto, najavila je, prepustit će gimnazijskom profesoru Miodragu Maričiću.

Maričić je bivši gradski vijećnik iz redova Laburista koji je napustio stranku kad je ona počela surađivati s vladajućim SDP-om.

– Djelovat ću kroz druge oblike, no želimo i da ostali članovi dobiju malo više iskustva u radu Gradskog vijeća i sigurna sam da će Miodrag Maričić tu poziciju odlično iskoristiti – kazala je na konferenciji za medije koju je sazvao nezavisni županijski vijećnik, saborski zastupnik Željko Lacković.

Lacković je na konferenciji za medije ponovio da naša županija – za razliku od susjeda u Virovitici i Bjelovaru, nije spremna za nastavak izgradnje brze ceste do Koprivnici, na što je upozorio na ovotjednoj sjednici Županijske skupštine.

– Zbog apsolutne nepripremljenosti projektne dokumentacije i nesposobnosti gradskih i županijske vlasti, za mandata ove Vlade niti metar brze ceste neće doći do Koprivnice – zaključio je.

zatvori