Nedjelja, 6. listopada 2024.

VIDEO Matej Jelić i Roei Gordana na poseban način pozivaju vas na utakmicu protiv Intera

Nogometaši Slaven Belupa sutra će odmjeriti snage s Interom iz Zaprešića.

Utakmica će se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš igrati u sklopu 4. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Podsjetimo, prvotno se susret trebao igrati 18. kolovoza, ali je odgođen zbog radova na novom travnjaku. Slavenaši će tako nakon remija s Hajdukom pred 2200 gledatelja ponovno igrati u Koprivnici pred svojim navijačima.

Također, utakmica se trebala igrati u 20 sati, ali je pravovremenom reakcijom ljudi iz kluba pomaknuta dva i pol sata ranije, odnosno, igrat će se s početkom u 17:30.

– Dva najveća koprivnička sportska brenda ovog vikenda igraju vrlo važne utakmice. Naš Slaven će protiv Intera tražiti tri bitna boda, dok će Rukometni klub Podravka tražiti put do Lige prvakinja. S obzirom na to da će se rukometna utakmica igrati s početkom u 19:30, a da se naša trebala igrati u 20:00, sasvim logično je bilo da učinimo sve u našoj moći i da pomaknemo utakmicu na raniji termin. Koprivničanci, navijači Slaven Belupa i Podravke, zaslužuju biti dijelom oba događaja – objasnio je na službenim internet stranicama Kluba direktor kluba Zvonimir Šimunović.

Blagajne stadiona otvorit će se u 15:30.

Originalni poziv navijačima, koji je objavljen na Facebook stranici Slaven Belupa, snimili su Matej Jelić i Roei Gordana. Pogledajte kako vas pozivaju na sutrašnju tekmu i vidimo se u 17:30 na Gradskom stadionu.

Dogovor je dogovor! Vidimo se u subotu u 17:30 protiv NK Inter Zaprešić! Matej Jelic & Roei Gordana 💙💪🏟⚽️
#mojklub #ponospodravine

Objavljuje NK Slaven Belupo u Četvrtak, 6. rujna 2018.

Slušaj uživo
zatvori