Četvrtak, 3. listopada 2024.

TKO ĆE BITI MISS ŽUPANIJE? Evo što misle čitatelji Drave.info

Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije je pred vratima – održat će se u četvrtak navečer u Hotelu Podravina. Prije deset dana otvorili smo anketu za čitatelje u kojoj ste mogli dati glas svojim favoritkinjama: evo kakva je trenutna situacija.

Anketa je otvorena do četvrtka u podne. U vrijeme objave ovog članka glasalo je 1.049 osoba, a najviše glasova – njih 256 ili 24% – pripalo je Veroniki Pribeg iz Rasinje. Slijede ju Vanja Pintarić iz Koprivnice i Patricija Markač iz Đurđevca.

[poll id=”16″]

Podsjetimo još jednom: anketa je otvorena do četvrtka u 12:00. Nakon toga glasanje više neće biti moguće.

Pet izlazaka pred žiri

Uoči samog izbora, njegova organizatorica Iva Horvat opisala nam je kako će on izgledati. – Djevojke će pet puta izlaziti pred žiri koji će pritom ocjenjivati njihov hod, držanje, izgled, osmijeh i općenito njihov stav – kaže Iva. – Između izlazaka imat ćemo zabavno-glazbeni program u kojemu će nastupiti koprivnički sastav Tragovi te tamburaši Od srca do srca (OSDS).

Članovi žirija svakoj će kandidatkinji imati priliku postaviti pitanje, a program će voditi Hana Tabaković sa Z1 televizije.

Ulaz na Izbor za Miss županije je besplatan, napominje Iva, ali obavezna je prethodna prijava. – Ostalo je još vrlo malo mjesta, stoga molim sve koji žele biti u publici da mi se što prije jave putem službene Facebook stranice Izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije.

Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije održat će se u četvrtak s početkom u 20 sati u Hotelu Podravina u Koprivnici.

Izbor ima i – službenu pjesmu

Uoči izbora, Karlo Ćurić (AtomicBeats) i Dino Valeš (Deetz) predstavili su i službenu pjesmu Miss Koprivničko-križevačke županije za Miss Hrvatske koju vam donosimo u nastavku.

Slušaj uživo
zatvori