Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO Koprivnica u trening-utakmici pobijedila Tehniku i predstavila pojačanje iz Brazila

Nogometaši Koprivnice odigrali su u četvrtak trening-utakmicu s Tehnikom, novopečenim županijskim prvoligašem, na terenu s umjetnom travom koprivničkog stadiona.

Bio je to dobar trening i jednima i drugima kako bi isprobali kombinacije i rotacije unutar momčadi. Igralo se 4 x 20 minuta, a rezultat je bio 4:0 za Koprivnicu. Golove su postigli MihaljevićByeonKovačićVrkić.

Zelenima je početkom tjedna pristupio Sanjin Strajnić, dosadašnji stoper Podravca iz Virja. Nekoliko dana ranije došao je i lijevi bočni igrač, Korejac Byeon. Najnovije pojačanje vidjeli smo danas na terenu, a to je stoper Lucas, Brazilac 1997. godišta. A neslužbeno doznajemo da bi u sljedećim danima moglo doći i poneko pojačanje iz Slaven Belupa.

Što se pak tiče Građevinara, momčad Valentina Knapića dovela je Matiju Ritošu iz hlebinske Lipe, Juru Dodleka iz legradskog Graničara te Luku HarambašuPatrika Lopatnika iz Osvita. Tehniku su napustili Luka BlažekZoran Ban.

Nogometaši Koprivnice u petak i subotu će trenirati, a u nedjelju ih čeka jaka utakmica u gostima kod drugoligaša Sesveta. Počinje u 9:30.

Tehnika je u dosadašnjim pripremnim utakmicama pobijedila Mladost iz Kloštra Podravskog te izgubila od Ferdinandovca, a u subotu će sudjelovati na turniru u Đelekovcu.

zatvori