Subota, 5. listopada 2024.

VIDEO Katić izbacio Osijek iz Europe, Jambor debitirao za Portugalce

Dvojica bivših igrača Slaven Belupa jučer su upisala zapažene nastupe za svoje klubove u uzvratnim utakmicama 2. pretkola Europske lige.

Glasgow Rangers dočekao je Osijek na Ibroxu. Škoti su u prvoj utakmici pobijedili Osijek na Gradskom vrtu rezultatom 1:0.

Bivši stoper Slaven Belupa, Nikola Katić, odigrao je sjajnu partiju za svoj novi klub. U 53. minuti utakmice Katić se sjajno snašao u šesnaestercu i zabio za vodstvo Rangersa. Osječani su u 89. minuti uspjeli izjednačiti preko Borne Barišića, ali rezultat je do kraja utakmice ostao 1:1 te su Rangersi osigurali prolazak u 3. pretkolo Europske lige.

Podsjetimo, Nikola Katić ovog je ljeta otišao iz Slaven Belupa i potpisao za Glasgow Rangerse. Škoti su za Katića izdvojili 1,5 milijun eura.

U jednoj od zanimljivijih utakmica 2. pretkola Europske lige, portugalski Rio Ave i poljska Jagiellonia odigrali su utakmicu u kojoj je konačan rezultat bio 4:4.

Bivši igrač Slaven Belupa, 23-godišnji Nikola Jambor upisao je svoj službeni debi za portugalski klub. Rođeni Koprivničanac u igru je ušao u 69. minuti utakmice.

Nikola je iz Slavena otišao 2016. godine, prešavši u belgijski Lokeren u transferu vrijednom 700.000 eura. Iz Lokerena je otišao na posudbu u Osijek, a ovog je ljeta potpisao za svoj novi klub Rio Ave.

Slušaj uživo
zatvori