Nedjelja, 28. travnja 2024.

LJETNA LIGA Utakmice završnice pratilo je više od 200 tisuća ljudi

Još jedna sezona malonogometne Ljetne lige je iza nas. Tim su povodom organizatori okupljeni u Koprivničku udrugu za rekreativni sport (KURS) uputili završno priopćenje koje u nastavku objavljujemo u cijelosti.

“Još jedna Pan Ljetna liga je iza nas. Drugu godinu u nizu Koprivnica ima jak i kvalitetan ljetni malonogometni turnir u kojem sudjeluju momčadi iz Koprivnice, Križevaca, Ludbrega i Kotoribe, a sve je zanimljiviji i zagrebačkim ekipama.

>> FOTO/VIDEO Nakon velike drame u finalu, Jelena Trade obranila naslov prvaka Ljetne lige

Ovim putem željeli bismo zahvaliti svima koji su omogućili održavanje Pan Ljetne lige Koprivnica 2018., prije svega glavnim pokroviteljima Gradu Koprivnici i Zajednici sportskih udruga Grada Koprivnice i glavnom sponzoru Panu i Carlsberg pivovari te svim ostalim sponzorima, kao i medijskim pokroviteljima i svim medijima koji su popratili događaj.
Dakako, posebna zahvala ide svim igračima i voditeljima momčadi na pokazanom fair-playu i kvalitetnom haklu kojeg smo gledali, te publici koja se odazvala u velikom broju, pogotovo na završni dan.

Utakmice završnice u prijenosu na Sportskoj televiziji pratilo je više od 200.000 gledatelja, a utakmica za treće mjesto MOD – Garanta bila je najgledanija od sva četiri susreta. Na taj način Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. dobila je odličnu promociju i afirmaciju i na nacionalnoj razini.

Koprivnička udruga za rekreativni sport će se kao organizator potruditi da turnir sljedeće godine bude još bolji, jer smo svjesni da postoje i prostori za pomake.”

Glavni medijski pokrovitelji druge Pan Ljetne lige bili su Radio Drava i Drava.info.

zatvori