Nedjelja, 28. travnja 2024.
Home Sport Rukomet Rukometaši Koprivnice poraženi u gostima kod lidera prvenstva

Rukometaši Koprivnice poraženi u gostima kod lidera prvenstva

0
Rukometaši Koprivnice poraženi u gostima kod lidera prvenstva
Rukometaši Koprivnice Hangar 18 u 14. kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever gostovali su kod vodeće ekipe lige Trnovca. Pred stotinjak gledatelja koprivnički rukometaši su odigrali odlično prvo poluvrijeme. Angažirana i odgovorna obrana donijela je gostima iznenađujuće vodstvo na poluvremenu od jednog gola razlike.

Nažalost, u drugom poluvremenu na naplatu je došla kratka klupa Koprivničanaca koja je pridonijela nedostatku snage i omogućila domaćinu da u osam minuta napravi ključnu seriju od 10:0. Trnovec je do kraja utakmice rutinski održavao prednost i na kraju osvojio dva boda rezultatom 32:23.

Najbolji igrači u gostujućem sastavu bili su golman Bukvić koji je imao 14 obrana, Peić sa 5 golova te Karlović i Dujaković s po četiri gola. U idućem kolu Koprivnica Hangar 18 dočekuje Ilovu protiv koje će tražiti nove bodove za bijeg iz donjeg dijela tablice.

UTAKMICA 14. KOLA 3. HRL SJEVER
TRNOVEC – KOPRIVNICA HANGAR 18 33:23 (13:14)

TRNOVEC – SD O.Š. Trnovec. Gledatelja: 100. Suci: D. Bedeković i B. Peić, Nadzornik: T. Bjelopera (svi Bjelovar).

KOPRIVNICA HANGAR 18: Bukvić (14), Skupnjak (1+1), Đurišević, Behin, L.Peričić 3, Karlović 4, B.Peričić 1, Pranjić 3 (3), Peić 5 (1), Žarić, Šijak, Kosmač, Mikulčić, Kovačić 2 (1), Markovinović 1, Dujaković 4.
Trener: B. Krajačić.

zatvori