Utorak, 29. listopada 2024.

FOTO Održana kazališna večer KUD-a “Ivan Vitez Trnski” i KUD-a Delovi

U sklopu proslave Dana Općine, u subotu 7. srpnja održana je kazališna večer KUD-a “Ivan Vitez Trnski” i KUD-a Delovi u Vatrogasnom domu u Delovima.

Prisutne su na početku pozdravile voditeljica Književno medijskog kutka Katarina Franjo i predsjednica KUD-a Delovi Štefica Plantić, a po završetku predstava prigodnim riječima se obratio načelnik Općine Zdravko Brljek.

U sklopu kazališne večeri održane su dvije predstave: “Delovska pepeljuga”, u izvedbi KUD-a Delovi i “Marija ili tako ti je to u braku …” u izvedbi članova Književno medijskog kutka KUD-a “Ivan vitez Trnski”.

Redateljica i autorica teksta “Delovska Pepeljuga” je voditeljica dramske skupine Draženka Mihoković koja se pobrinula i za kostimografiju i scenografiju, a u predstavi su sudjelovali: Draženka i Doris Mihoković, Andreja Horvat, Štefica Plantić i Tomislav Kolarek.

U predstavi “Marija ili tako ti je to u braku …” glumili su: Ida Žganec, Miro Kovač, Josip Vuljak, Antonio Jagar, Jasnica Klasan, Stjepan Plantak, Ivan Šapina i Josip Šapina. Tekst je napisala Đurđica Krčmar Zalar, a režiju potpisuje Katarina Franjo.

Nakon programa uslijedilo je druženje i praćenje utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Rusije.

Slušaj uživo
zatvori