Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

VIDEO Farmaceuti odradili posljednji trening pred odlazak u Sloveniju

Nogometaši Slaven Belupa odradili su intenzivan trening pod budnim okom kondicijskog trenera Luke Bašića.

Naši nogometaši proveli su sat vremena na pomoćnom travnjaku koprivničkog Gradskog stadiona, a na programu je bila kombinacija snage, brzine i izdržljivosti.

Zanimljivo je da je gotovo cijeli trening ‘odrađen u komadu’, bez praznog hoda i odmora. Unatoč jakom intenzitetu trener Bašić bio je i više nego zadovoljan načinom na koji su Slavenaši odradili današnje zadatke.

– Trening koji smo odradili bio je zaista jakog intenziteta unatoč tome što je trajao tek sat vremena. Interminentni poligon koji je bio kombinacija brzine, snage i eksplozivnosti te trku u kojoj je intenzitet bio maksimalan igrači su odradili zaista odlično. Valja istaknuti da je iza njih bio 21 trening i jedna utakmica što znači da je prisutan veliki umor, ali unatoč tome, danas su bili odlični – rekao je Bašić.

Podsjetimo, naši nogometaši danas će odigrati i drugu prijateljsku utakmicu i to protiv Mladosti u Prelogu s početkom u 17 sati, dok u ponedjeljak odlaze na drugi dio priprema. Od 2. do 14. srpnja boravit će i trenirati u Sloveniji, točnije Rogli i Zreču.

Slušaj uživo
zatvori