Nedjelja, 28. travnja 2024.
Home Featured Bistrović, Međimorec, Jambrušić, Vrkić i Šarlija za Dravu.info prognoziraju rezultat večerašnje utakmice repke

Bistrović, Međimorec, Jambrušić, Vrkić i Šarlija za Dravu.info prognoziraju rezultat večerašnje utakmice repke

0
Bistrović, Međimorec, Jambrušić, Vrkić i Šarlija za Dravu.info prognoziraju rezultat večerašnje utakmice repke

Odbrojavaju se sati do početka utakmice Hrvatska – Argentina na Svjetskom prvenstvu. Utakmica će se igrati u Nižnjem Novgorodu, a u slučaju pobjede Vatreni će osigurati prolaz u osminu finala. Uoči utakmice, poznati podravski nogometaši prognozirali su nam rezultat utakmice.

Kristijan Bistrović, nogometaš CSKA Moskva:

Prognoziram da će utakmica završiti rezultatom 1:1. Obje reprezentacije su u samome vrhu svjetskog nogometa i vjerujem u odličnu utakmicu. Kada za Argentinu ne bi igrao Leo Messi prognozirao bih pobjedu Hrvatske. Neodlučeno bi nam odgovaralo jer onda u zadnjem kolu sami odlučujemo o sebi.

Vinko Međimorec, stoper Slaven Belupa:

Mislim da ćemo pobijediti rezultatom 1:0. Kvalitetna smo reprezentacija i mislim da možemo daleko dogurati. Argentina je isto odlična, ali vidjeli smo da su se mučili protiv Islanda. Ako ćemo biti pravi, siguran sam da možemo do tri boda.

Kruno Jambrušić, novi igrač Tehničara Cvetkovca:

Prognoziram rezultat 2:2 na kraju utakmice. Čeka nas zanimljiva tekma za gledanje i kidanje živaca do zadnje minute. Vjerujem da će Argentinci biti puno nervozniji nego mi, ali strpljivom igrom i dobrim veznim redom dogurat ćemo do 4 boda u skupini. Naravno da svim srcem želim pobjedu, ali ne bih bio nezadovoljan s jednim osvojenim bodom.

Ivan Vrkić, prvi strijelac 1.Žnl, Borac Imbriovec:

Danas vjerujem u pobjedu naših rezultatom 1:0. Odličan smo kolektiv i ne ovisimo o pojedincu, dok s druge strane kod Argentinaca nije taj slučaj, nadam se da Messi neće imati svoj dan.

Zvonimir Šarlija, mladi igrač Slaven Belupa:

Prognoziram rezultat 2:1 za nas. Mislim da smo kvalitetnija momčad od Argentine i da je slučaj s Nikolom Kalinićem dodatno homogenizirao cijelu momčad i da će igrači izgorjeti jedan za drugoga ne bi li došli do tri boda.

zatvori