Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: 112 GODINA GIMNAZIJE Pogledajte tko su najbolji učenici i profesori

Koprivnička Gimnazija Fran Galović proslavila je svoj dan.

A da razloga za slavlje itekako imaju, Dravi.info rekao je ravnatelj Vjekoslav Robotić:

– Najveći uspjeh u prethodnih godinu dana je to da smo zadržali lidersku poziciju na području grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije u odgoju i obrazovanju srednjoškolske populacije, posebice gimnazijalaca, kojima se zapravo i bavimo; da smo prepoznatljivi na nacionalnoj razini i da smo postigli niz uspjeha na državnim i međunarodnim natjecanjima na kojima naši gimnazijalci pokazuju i reprezentiraju svoj grad i županiju.

Upravo su rezultati koje postižu učenici relevantni pokazatelji uspješnosti koprivničke gimnazije, kaže ravnatelj Robotić:

– U Hrvatskoj na žalost još uvijek nema rangiranja škola i njihovih rezultata već gledamo po nekim eksternim mjerilima, kao što su rezultati školskih natjecanja na svim razinama te rezultati državne mature i međunarodna natjecanja i projektni rad u kojemu smo u posljednjih deset godina jedna od najboljih škola.

Za Dan škole Gimnazija je širom otvorila svoja vrata kako bi svi zainteresirani vidjeli više od 40 aktivnosti koje predstavljaju rad u ovoj koprivničkoj školi. U sportskoj dvorani odigrane su završnice školskih sportskih prvenstava. A središnje događanje bila je svečana akademija u Domoljubu na kojoj su proglašeni najbolji učenici i zaposlenik godine. Među učenicima, najbolji su Marta Kunštić iz 1. d, Luka List iz 2. d, Emilija Sinjeri iz 3. d i Adrian Goršeta iz 4. d. razreda. Mlada profesorica Kristina Ledinski proglašena je djelatnicom godine.

Gimnazija slavi rođendan

Posted by Drava.info on Friday, April 27, 2018

 

zatvori