Petak, 6. rujna 2024.
Home Aktualno VIKEND PROGNOZA Kakvo nas vrijeme čeka u danima proslave Praznika rada

VIKEND PROGNOZA Kakvo nas vrijeme čeka u danima proslave Praznika rada

0
VIKEND PROGNOZA Kakvo nas vrijeme čeka u danima proslave Praznika rada
Ilustracija / snimio Marko Posavec.
Ilustracija / snimio Marko Posavec.
Nakon što nam je četvrtak donio oblake, sjeverni vjetar i nešto malo kiše, danas nam se vraća sunce. Evo kakvo nas vrijeme čeka u danima (produženog) vikenda kada slavimo Praznik rada.

Petak će biti promjenjivo oblačan sa sunčanim razdobljima, poslijepodne i prema kraju dana sve sunčaniji. Kiše ne bi trebalo biti. Puhat će većinom slab jugoistočni vjetar, a poslijepodnevnu temperaturu očekujemo tako negdje oko 19 – 20 stupnjeva.

Subota nam donosi lijepo i toplo vrijeme. Bit će puno sunca uz tu i tamo možda nešto prolazne naoblake. Kasno poslijepodne i navečer postoji neka mala mogućnost za pokoji lokalni pljusak, ali oni će zaista biti rijetka pojava i većina predjela ostat će suha. Puhat će slab povjetarac južnih smjerova. Ujutro ćemo mjeriti oko 10, a poslijepodne vrlo toplih 25 ili više stupnjeva.

Slično vrijeme čeka nas i u nedjelju: sunčano uz nešto promjenjive naoblake. Ne može se sasvim isključiti mogućnost sporadičnih pljuskova poslijepodne i navečer, ali, kao i u subotu, bit će u vrlo ograničenim količinama i jako raštrkani. Bit će toplo, poslijepodne i vrlo toplo, uz slab južni vjetar.

ponedjeljakutorak bit će samo malo svježije te također većinom suho uz puno sunca i jugozapadni vjetar.

Pogoršanje vremena uz nešto kiše i sjeverni vjetar moguće je oko četvrtka.

Slušaj uživo
zatvori