Četvrtak, 3. listopada 2024.

FOTO Juniori Slaven Belupa u Cvetkovcu izgubili od zagrebačkog Dinama

Juniori Slaven Belupa upisali su poraz u 17. kolu Prve hrvatske nogometne lige. U Cvetkovcu na Starom bregu izgubili su od Dinama s minimalnih 0:1, a gol odluke pao je dvadesetak minuta prije kraja susreta.

U prvom poluvremenu Dinamo je imao više loptu u nogama, ali ozbiljniju priliku nije uspio napraviti. Najveću šansu u prvih 45 minuta vidjeli smo ispred gola Zagrepčana kada je nakon lijepe akcije Dolček izvrsno centrirao, a Mladen sa samo pet metara udaljenosti glavom loptu poslao pokraj vratnice.

U nastavku susreta Zagrepčani su uspjeli slomiti otpor Farmaceuta. Dvadesetak minuta prije kraja susreta Pršir je zabio za 0:1, a kasnije se pokazalo da je to bio i konačan rezultat.

Ovim porazom juniori Slaven Belupa ostali su šestoplasirana momčad prvenstva s 26 osvojenih bodova, sedam manje od prvoplasiranog Hajduka, ali i s utakmicom više u odnosu na Splićane. U idućem kolu momčad trenera Ivice Sertića odmjerit će snage sa Sesvetama.

SASTAV: Šugić – Hlevnjak, Kudumija, Čupić – Dolček, Resler, Srbljinović, Mlinarić, Fusić – Mladen, Nikšić. Još su igrali: Mihaljević, Martinović, Sinjaković, Drk. Trener: Ivica Sertić.

Slušaj uživo
zatvori