Četvrtak, 3. listopada 2024.

DOJMOVI NAKON UTAKMICE Ivković: Mene je sramota, neke stvari moram riješiti s ljudima iz kluba jer ovako više ne ide

Nogometaši Slaven Belupa upisali su poraz u 28. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Bolja na koprivničkom Gradskom stadionu bila je Rijeka koja je slavila rezultatom 1:3.

Evo što je nakon utakmice rekao trener koprivničkog prvoligaša Tomislav Ivković.

– Prvo poluvrijeme bila je uspavanka i s naše i s njihove strane sve do prvog gola. Ne znam je li nas Rijeka uspavala jer nismo naviknuli na ovakvu njihovu igru, ali jednostavno nismo ništa napravili da bismo ostvarili neki pozitivan rezultat. Drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje, imali smo i neke situacije za 2:2, ali smo opet napravili početničku grešku i primili gol iz auta. Tu je priči bio kraj – objasnio je Ivković.

>> FOTO Farmaceuti upisali treći poraz u nizu, nakon Istre i Osijeka i Rijeka uzela puni plijen protiv Slaven Belupa

Trener Slaven Belupa nije bio zadovoljan pristupom svojih igrača.

Neke stvari moram riješiti s ljudima iz kluba jer ovako više ne ide pa ćemo vidjeti je li problem u meni ili u nečem drugom. Problem je početak utakmice i ta borbenost i agresivnost koji nisu bili na nivou. Morali smo biti puno bolji i agresivniji. Mene je sramota kao trenera kako smo igrali prvo poluvrijeme i ja se to ne bojim priznati – zaključio je trener Slaven Belupa.

Kako je rekao Ivković, Goda, koji je dobio snažan udarac u glavu, je u poluvremenu zamijenjen jer se nije sjećao točno što se dogodilo. Kako smo saznali, lijevi bek Slavena je trenutno na Hitnoj, predostrožnosti radi kako bi se otklonile bilo kakve mogućnosti teže ozljede.

Slušaj uživo
zatvori