Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Trgovina Sport Dolenec svečano je uselila u novi prostor, a proslavljeno je i 10 godina obrta Dolenec

Trgovina sportskom opremom Sport Dolenec danas je svečano uselila u novi prostor i to u trgovačkom centru u Ulici kneza Domagoja, bivšem Mercatoru.

Zoran Dolenec svoju je obrtničku priču započeo 2008. godine kada je preuzeo servis od svog mentora – učitelja Josipa Mraza. Četiri godine kasnije obrt je preselio u Generalićevu ulicu i otvorio trgovinu, a kada se ukazala mogućnost da preuzme prvu privatnu trgovinu sportskom opremom braće Žagar, Zoran se odvažio i na taj potez.

Tako je danas, uz otvorenje novog prostora, obilježena i deseta godišnjica Zoranova obrta. – Dugo radim s obrtnicima i mogu reći da su ovo najslađe dužnosti koje imam u svom poslu: proslave proširenja djelatnosti, obljetnice i slično – istakla je u svom govoru tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica Jasmina Markota. – Bez supruge Nataše i sina, ne bi to uspjelo. To je najveća prednost obiteljskog obrta.

Na svečanosti otvorenja nastupile su članice Twirling kluba Koprivnica i Fit Gyma, mladi koprivnički plesači Laura Krog i Vinko Sabolić te tamburaši. Odazvali su se brojni uzvanici iz sportskog i društvenog života Koprivnice, a prilikom otvorenja novog prostora vrpcu je uz Zorana i Natašu Dolenec prerezala zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž.

 

Kopr. twirlingasice na otvorenju trg. Sport Dolenec i proslavi 10 god.Obrta Dolenec

Posted by Drava.info on Thursday, April 5, 2018

 

 

Posted by Drava.info on Thursday, April 5, 2018

 

zatvori