Srijeda, 2. listopada 2024.

ŽNK KOPRIVNICA Naše nogometašice odlaze na jak turnir u Francusku, Lukač: Izuzetna nam je čast predstavljati naš grad

Ženski nogometni klub Koprivnica ovog će vikenda sudjelovati na 46. tradicionalnom turniru u Francuskom gradu Mentonu koji se održava pod pokroviteljstvom princa Alberta od Monaca.

Bit će ovo drugi odlazak naših nogometašica na ovo jako natjecanje. Podsjetimo, prošle godine osvojile su šesto mjesto u svojem premijernom nastupu.

– Izuzetna nam je čast što možemo predstavljati naš klub, grad i županiju u Francuskoj na tako jakom turniru. Prošle godine osvojili smo šesto mjesto i bili smo prezadovoljni rezultatom i igrom koju smo prezentirali. Ove godine imamo više iskustva, znat ćemo se bolje postaviti na terenu i sigurno očekujemo još bolji rezultat. Cure su cijelu zimu vrijedno trenirale i uz četiri pojačanja koje vodimo sa sobom bit ćemo još bolji – rekao nam je trener Koprivničanki Ivica Lukač.

Na turniru će, osim Koprivnice nastupiti još sedam ekipa iz cijele Europe, ali i jedna iz Afrike. Naše nogometašice odmjerit će snage u grupi B s U-20 selekcijom Maroka, bugarskom Enkom iz Plodiva te francuskom ekipom Etoile de Menton.

U grupi A će igrati Union St. Ghislain Tertre iz Belgije, zagrebački Agram, FC Sokol Moscow iz Rusije te Baia Alassio Calcio iz Italije. Tako će naše nogometašice još jednom predstavljati Koprivnicu na jakom turniru u Francuskoj.

Slušaj uživo
zatvori