Srijeda, 4. rujna 2024.

FOTO/VIDEO 23-godišnjak skrivio prometnu nesreću s troje ozlijeđenih

Nakon obavljenog očevida poznati su detalji jučerašnje nesreće u kojoj su tri osobe ozlijeđene, a koja se dogodila oko 14:50 sati na Peteranskoj cesti u Koprivnici.

Prometnu nesreću skrivio je 23-godišnji vozač Opel Corse koprivničkih registracija koji se kretao u smjeru Ulice Mihovila Pavleka Miškine. Mladić se kretao neprilagođenom brzinom i u jednom se trenutku previše približio automobilu ispred sebe pa je u cilju izbjegavanja udara u stražnji dio tog vozila skrenuo na suprotnu prometnu traku. Iz suprotnog je smjera u tom trenutku dolazio Hyundai zagrebačkih registracija kojim je upravljao 34-godišnjak.

Došlo je do frontalnog sudara automobila nakon čega je Hyundai sletio van kolnika i stražnjim djelom udario u metalnu ogradu. Lake tjelesne ozljede zadobili su 23-godišnji vozač i 22-godišnja putnica u Corsi, dok će se ozbiljnost ozljeda 34-godišnjeg vozača Hyundaija tek ustanoviti. Tek po utvrđivanju karaktera njegovih ozljeda, ustanovit će se hoće li protiv 23-godišnjaka biti pokrenut kazneni ili prekršajni postupak.

Dodajmo da je zbog prometne nesreće promet ovom dionicom državne ceste broj 41 bio zatvoren do 16:20 sati te se odvijao obilaznim pravcem.

Prometna nesreća na Peteranskoj cesti

Prometna na Peteranskoj u Koprivnici

Posted by Drava.info on Tuesday, March 27, 2018

zatvori