Srijeda, 2. listopada 2024.

FOTO: PLAVI VS. BIJELI Nogometaši Slaven Belupa odigrali zanimljivu međusobnu utakmicu

Nogometaši Slaven Belupa danas su na koprivničkom Gradskom stadionu odigrali zanimljivu međusobnu utakmicu. Trener Tomislav Ivković podijelio je svoje igrače u dvije ekipe, a nakon sedamdeset minuta igre slavili su “Plavi” s 2:0 protiv “Bijelih”.

U prvom poluvremenu “Plavi” su imali više od igre što su iskoristili i poveli nakon jednog centaršuta kojeg je u gol pospremio Vidović. U nastavku susreta bolji su bili “Bijeli”. Iako su bili bliže pogotku za izjednačenje primili su još jedan gol pred sam kraj susreta kada je nakon kontre poentirao Ivanovski.

Podsjetimo, Farmaceuti su danas trebali igrati prijateljsku utakmicu protiv slovenskog Aluminija, ali je ona odgođena. S obzirom na to da se nije pronašao protivnik, stručni stožer odlučio se za međusobnu utakmicu u kojoj su svi igrači dobili punu minutažu i tako nastavili s pripremom za nastavak proljetnog dijela prvenstva.

Idućeg vikenda, u petak s početkom u 18 sati, koprivnički prvoligaš gostuje kod Osijeka u sklopu 17. kola Prve hrvatske nogometne lige.

Sastav “Plavi”: Kurtanjek – Kitanovski, Musa, Šarlija, Goda – Puclin, Vidović, Brezovec – Doležal, Ivanovski, Delić.

Sastav “Bijeli”: Šugić – Rebernik, Međimorec, Hlevnjak, Vrljičak – Trebotić, Arap, Bouadla – Mendy, Pejić, Tatar.

 

Slušaj uživo
zatvori