Subota, 12. listopada 2024.

HUMANITARNA UTRKA U subotu cijela Koprivnica trči za Tanju Tisaj

Atletski klub Koprivnica ove subote organizira humanitarnu utrku za pomoć Tanji Tisaj, Koprivničanki koja je teško ozlijeđena u padu s bicikla i još se uvijek oporavlja.

Humanitarna akcija sastoji se od tri utrke koje će se održati na lokaciji pored Gradskih bazena Cerine. Tako će se zainteresirani moći natjecati u utrci na 1000 metara za djecu do 14 godina te na 3000 i 5000 metara u ženskoj i muškoj konkurenciji.

— Atletski klub Koprivnica, čiji je Tanja bila član i za koji je osvojila brojne medalje, a ujedno je bila i reprezentativka i atletska sutkinja, pokazao je lijepu gestu i znak pažnje. Vjerujem da je Tanja klubu puno dala pa sada klub želi ovom humanitarnom akcijom uzvratiti. Tanja ide na operaciju na kojoj će joj biti ugrađen stent i nakon toga u Krapinske Toplice gdje joj je potrebna pratnja koja će joj pomoći u bržoj rehablitaciji — poručio je Hrvoje Tisaj, njezin muž.

Istaknuo je aktivni sportaš i to da zaista cijeni humanost Koprivničanaca koji su i više nego pozitivno prihvatili ovu humanitarnu akciju.

— Drago mi je da se u ovom društvu koje je malo izgubilo konce pojavio dio takvih osjećaja. Sigurno je da ima još obitelji kojima treba pomoć, nismo jedini. U svakom slučaju drago mi je da još uvijek postoje ovakve ljudske geste i da su ljudi prepoznali taj dio sebe i ovako odreagirali — zaključio je Tisaj.

Svi zainteresirani sportaši, rekreativci i građani mogu se prijaviti putem e-pošte na adresu [email protected] do 22. ožujka u ponoć te na dan natjecanja, do 30 minuta prije starta prve utrke. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godište te utrku (1, 2 ili 3).

Kotizacija za utrku je humanitarni prilog od 30 kuna na više (prema želji) po natjecatelju. Potrebno ga je uplatiti na račun Atletskog kluba Koprivnica (IBAN: HR31 2386 0021 1005 1146 6) ili na licu mjesta do početka natjecanja. Pod opis uplate upisati “Humanitarna utrka, ime i prezime natjecatelja”.

Ukoliko se jednom uplatnicom plaća za više natjecatelja napisati klub ili naziv udruge, a popis natjecatelja s podacima (ime, prezime, godište i utrka) poslati na gore navedenu adresu e-pošte. Potvrdu o uplati potrebno je predočiti organizatoru prilikom podizanja startnog broja. Sva prikupljena sredstva namijenjena su za Tanjino liječenje i rehabilitaciju.

Slušaj uživo
zatvori