Srijeda, 2. listopada 2024.

PRVA ŽNL Tomislav i Drava u Drnju, derbi Bratstva i Ferdinandovca, Karan: U Kunovcu priznajem samo tri boda

Pred nama je 15. kolo Prve županijske nogometne lige, a svih sedam utakmica igrat će se u nedjelju. Derbi kola igrat će se u Kunovcu.

Petoplasirano Bratstvo ugostit će trećeplasirani Ferdinandovac. Bit će zanimljivo vidjeti u kakvom su stanju Kunovčani koji u svoju prvu proljetnu utakmicu, s obzirom na to da im je prošlotjedna protiv Prekodravca odgođena, ulaze u dosta izmijenjenom sastavu u odnosu na jesen.

— U Kunovcu očekujem pobjedu. Promijenili su desetak igrača, a napustio ih je najbolji napadač. Mislim da nisu uigrani, odnosno da im vremenski uvjeti nisu dopustili treniranje i uigravanje. Doveli su Brazilce koji su zanimljivi, ali vidjet ćemo kako će se snaći u našoj Prvoj ŽNL. Priznajem samo tri boda — rekao nam je napadač Ferdinandovca Jurica Karan.

U ostalim utakmicama zanimljivo će biti u Drnju gdje će snage odmjeriti Tomislav i novigradska Drava, dok Borac ne bi trebao imati velikih problema na svom terenu protiv Prekodravca.

— Drnjanski Tomislav iznimno je snažan na svom terenu i mislim da Drava ovaj put neće iznenaditi, a Borac je veliki favorit i na papiru i na terenu tako da u toj utakmici mislim da dileme ne bi trebalo biti — prognozira Karan.

Kalinovac će na svom travnjaku ugostiti legradski Graničar, a u Đelekovcu će snage odmjeriti Osvit i Panonija.

— Mislim da će Kalinovac iskoristiti prednost domaćeg terena, pogotovo zato jer im trebaju bodovi. Osvit, bez kartoniranog Harambaše, dočekuje Panoniju koja bi mogla iznenaditi. Bit će to tipičan derbi koji bi mogao otići na obje strane, a ja prednost dajem Panoniji — rekao je Karan.

Mladost će u Molvama tražiti prve proljetne bodove protiv ivanečke Sloge, dok će Tomislav-Radnik ulogu favorita u Žabnu pokušati opravdati protiv Miklinovca.

— Molve će tražiti iskupljenje nakon poraza u Novigradu, a Sloga zna biti čvrsta. Mislim da ćemo vidjeti remi. Prema učinku na tablici, Tomislav-Radnik trebao bi slaviti protiv Miklinovca — zaključio je Karan.

Sve utakmice 15. kola igraju se u nedjelju. U Đelekovcu će igrači na teren u 10 sati, u Drnju u 14 sati, dok će se svi ostali susreti igrati s početkom u 16 sati.

Prva ŽNL – 15. kolo

Rezultate prognozira Jurica Karan, igrač Ferdinandovca.

Nedjelja, 25. ožujka
10:00
Đelekovec: Osvit – Panonija 2
14:00
Drnje: Tomislav – Drava (Novigrad P.) 1
16:00
Kalinovac: Kalinovac – Graničar (Legrad) 1
Imbriovec: Borac – Prekodravac 1
Kunovec: Bratstvo – Ferdinandovac 2
Molve: Mladost – Sloga X
Sveti Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Miklinovec 1

Slušaj uživo
zatvori