Srijeda, 2. listopada 2024.

VELIKI UDARAC ZA TEHNIČAR Cvetkovčani zbog ozljeda izgubili dva ponajbolja igrača u prvom dijelu nastavka sezone

Veliki udarac doživio je Nogometni klub Tehničar iz Cvetkovca prije proljetnog dijela prvenstva Četvrte nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Naime, dva ponajbolja igrača momčadi trenera Romana Sovića propustit će prvi dio proljetnog dijela prvenstva.

Radi se o Mateu Kocijanu koji je operirao trbušni zid i Kruni Lovreku koji će zbog ozljede koljena najvjerojatnije morati na artroskopiju. Kako je prošla operacija koju je napravio u inozemstvu rekao nam je polivalentni igrač Tehničara Kocijan.

– Operacija je prošla jako dobro i ovim putem se zaista moram zahvaliti svom klubu koji je pronašao vrhunskog doktora i to izvan naših granica. Ozljeda je uznapredovala tijekom priprema i u razgovoru s upravom odlučili smo da je operacija najbolje rješenje ponajviše zbog mojih godina, odnosno neometanog budućeg razvoja – objasnio je Kocijan.

Mladi igrač Tehničara trebao bi propustiti uvodni dio proljetnog dijela prvenstva.

– Povratak na terene predviđen je za tri tjedna, ali sve će ovisiti o mojem stanju. Još jedna u nizu kvaliteta Tehničara je ta da je u klubu velika konkurencija što se igračkog kadra tiče  tako da moj izostanak neće biti preveliki hendikep za ekipu jer ne ovisimo o pojedincu – rekao je Kocijan.

Osim njega, ozlijedio se i ključni igrač u ofenzivnom dijelu igre Tehničara Kruno Lovrek.

– Trenutno smo dosta pogođeni sto se ozljeda tiče jer i Kruno Lovrek idućeg tjedna odlazi na operaciju, ali se nadam da će sve proći u redu kako je bio slučaj i sa mnom – optimističan je Kocijan.

Unatoč brojnim ozljedama, Kocijan vjeruje da naslov ove godine neće ‘pobjeći’ iz Cvetkovca.

– Što se tiče nastavka prvenstva, prednost naša je što smo stvorili popriličnu razliku u jesenskom dijelu i istim tempom nastavit ćemo dalje. Cilj je jasan – osvajanje naslova i kupa – zaključio je Kocijan.

Slušaj uživo
zatvori