Subota, 12. listopada 2024.

FOTO: SKUPŠTINA RIBOLOVACA Sedam klubova ove godine slavi okrugle obljetnice

Športsko ribolovni Savez Koprivničko-križevačke županije održao je redovnu skupštinu na kojoj je jednoglasno prihvaćeno izvješće o radu koje je podnio predsjednik Saveza Ivan Petak.

Pohvaljen je rad svih klubova u županiji, prihvaćen je Plan rada za iduću godinu te je donijet “Pravilnik o dodjeli sredstava ribolovnim klubovima za promicanje športskog ribolova”.

Skupštini je prisustvovao i predsjednik Hrvatskog športsko ribolovnog saveza Vladimir Sever koji je dodijelio priznanja klubovima koji ove godine imaju godišnjice, a to su: ŠRK “Ivan Generalić” Sigetec (20 godina), ŠRK “Otočka” Otočka (20 godina), ŠRK “Amur” Drnje-Botovo (20 godina), ŠRK “Drava” Hlebine (40 godina), ŠRK “Đelekovec” Đelekovec (40 godina), ŠRK “Kečiga” Podravske Sesvete (50 godina), ŠRK “Ješkovo” Gola (50 godina).

ŠRK “Ješkovu” iz Gole dodijeljeno je priznanje zbog sportskih uspjeha u prošloj godini jer su bili prvaci “Županijske PAN šaranske lige” i “Međužupanijskog KUP-a u lovu šarana”, a od ove godine natjecat će se u “Hrvatskoj šaranskoj ligi” kao pobjednici Županijske šaranske Pan lige Dodijeljene su statue i za projekt “Naj ulov Podravine i Prigorja” u kategoriji šaran i deverika.

Slušaj uživo
zatvori