Srijeda, 2. listopada 2024.

Koprivnica na zaleđenom terenu poražena od Sesveta, odgođen start prvenstva

Nogometaši Koprivnice poraženi su u današnjoj prijateljskoj utakmici od Sesveta rezultatom 2:0. Utakmica se igrala na pomoćnom igralištu hrvatskog drugoligaša.

Trener Zelenih Vedran Medenjak danas je odlučio isprobati sustav s trojicom igrača u obrani kako bi dobio na širini mogućnosti koje će moći koristiti u prvenstvu. Što se tiče same utakmice, odigrana je na vrlo teškom terenu. Travnjak je bio zaleđen pa su i jedna i druga ekipa imale problema s razvijanjem igre.

Na kraju su slavile Sesvete s dva razlike i tako opravdale ulogu favorita s obzirom na to da se natječu u višem rangu. Valja istaknuti i to da je proljetni dio prvenstva Treće hrvatske nogometne lige Istok odgođen za tjedan dana zbog vremenskih (ne)prilika.

Utakmice 16. kola koje su se po rasporedu natjecanja trebale igrati u terminu 3. i 4. ožujka igrat će se 10 i 11. Kako bi prvenstvo završilo u planiranom roku, u mjesecu travnju će se jedno kolo odigrati u srijedu, i to 25.4.

SASTAV KOPRIVNICE: Jarnec – Zanjko, Pušić, Martinaga – Tucaković, Čakarić, Srbljinović, Hajdinjak, Kolar – Jambrušić, Jajalo. Još su igrali: Topić, Tuba, Šokec. Trener: Vedran Medenjak.

Slušaj uživo
zatvori