Utorak, 1. listopada 2024.

Ovog vikenda ‘zakotrljat’ će se županijsko nogometno ludilo

Županijsko nogometno ludilo vraća nam se na travnjake. Brojni klubovi već su prošlog vikenda startali s pripremama, dok će velika većina preostalih krenuti s prvim treninzima ove subote i nedjelje.

Kako obično i biva, kako bi što spremniji dočekali sezonu klubovi će u nešto više od mjesec dana priprema pokušati odigrati što više prijateljskih utakmica u svrhu uigravanja i stjecanja fizičke spremnosti.

Tako će već ove subote legradski Graničar na svom travnjaku ugostiti u jakoj provjeri virovski Podravac, a ništa manje zanimljivo neće biti ni u Ferdinandovcu gdje će četvrtoplasirana momčad Prve ŽNL ugostiti Pitomaču. Istog dana u Novigradu Podravskom Drava će biti domaćin Starigradu.

I nedjelja nam donosi prijateljske utakmice. Tomislav će u Drnju svoju prvu provjeru imati protiv mađarskog Babocsa, dok će u Gornjem Bazju, mjestu pokraj Virovitice, igrati tamošnje Bratstvo i molvarska Mladost.

U Koprivnici ćemo gledati čak tri utakmice. GOŠK će odmjeriti snage s juniorima Koprivnice, Tehnika s Križevcima, a Miklinovec s Podravcem iz Torčeca. Baš kao i Drnjančani i Prekodravac će igrati protiv Mađara. U Ždali će gostovati Csurgo.

Podsjetimo, prvenstva u Prvoj, Drugoj i Trećoj ŽNL startat će 10. i 11. ožujka, dok će četvrtoligaši na travnjake 25. ožujka.

SUBOTA: 

Legrad: Graničar – Podravac Virje 15h
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Pitomača 14h
Novigrad Podravski: Drava – Starigrad 14h

NEDJELJA: 

Drnje: Tomislav – Babocsa (Mađarska) 13h
Koprivnica: Miklinovec – Podravec Torčec 14h
Bezje: Bratstvo – Mladost Molve 15h (u slučaju lošeg vremena moguće je da će se igrati u Molvama)
Koprivnica: Tehnika – Križevci 15h
Koprivnica: Koprivnica (juniori) – GOŠK 12h
Ždala: Prekodravac – Csurgo (Mađarska) 14:30h

Slušaj uživo
zatvori