Utorak, 1. listopada 2024.

ARENA CUP Slaven Belupo izgubio na penale od Zrinskog, Tandia po prvi put u dresu Farmaceuta

Nogometaši Slaven Belupa upisali su poraz nakon penala u posljednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Medulinu i tako zauzeli šesto mjesto na Arena Cupu. Današnji protivnik bio im je aktualni prvak BIH Zrinski iz Mostara, a regularni dio susreta završio je rezultatom 1:1. U raspucavanju s bijele točke spretnijima i sretnijima pokazali su se Mostarci.

Slavenaši su poveli već u desetoj minuti susreta i to preko Mladena, dok su gosti za konačnih 1:1 zabili u 51. minuti pa su o pobjedniku odlučili jedanaesterci. Trener Tomislav Ivković povjerenje u udarcima s bijele točke povjerio je Ivanovskom, Vidoviću, Trebotiću, Puclinu i Doležalu. Igrači Zrinskog zabili su svih pet kaznenih udaraca, dok je za Slaven promašio Trebotić.

Bila je ovo posljednja pripremna utakmica Farmaceuta u Medulinu. Nogometaši koprivničkog prvoligaša u subotu će igrati generalku pred start proljetnog dijela prvenstva protiv Ferencvarosa u Mađarskoj. Valja istaknuti da je prve minute u dresu Slavena upisao i Ibrahima Tandei.

SASTAV SLAVEN BELUPA: Marković – Kitanovski, Međimorec, Jovičić, Goda – Arap, Brković – Tandia, Bogojević, Rebernik – Mladen. Još su igrali: Dolček, Vrljičak, Šarlija, Katić, Ivanovski, Delić, Musa, Puclin, Vidović, Doležal. Trener: Tomislav Ivković.

Slušaj uživo
zatvori