Utorak, 1. listopada 2024.

FOTO/VIDEO Farmaceuti pogocima Puclina, Vidovića i Mladena do uvjerljive pobjede na medulinskom Arena Cupu

Nogometaši Slaven Belupa vrijedno se pripremaju u Medulinu za nadolazeći proljetni dio Prve hrvatske nogometne lige. Farmaceuti pod paskom trenera Tomislava Ivkovića gotovo svakodnevno treniraju po dva puta, a kako bi što spremniji i uigraniji dočekali prvenstvo nastupaju i na Arena Cupu, prijateljskom turniru na kojem sudjeluje šest ekipa.

Nakon remija rezultatom 3:3 protiv zaprešićkog Intera i poraza od Borca iz Banja Luke s 1:0, nogometaši koprivničkog prvoligaša danas su stigli i do prve pobjede na turniru. Svladali su drugoligaša Hrvatski dragovoljac rezultatom 3:0.

U prvih 45 minuta nismo vidjeli previše prilika iako su Slavenaši dominirali. Podatak da su gosti tek nekoliko puta prešli preko centra dovoljno govori o tome koliko su bili opasni. Unatoč nadmoći ni Farmaceuti nisu stvorili veliki broj prilika, ali je jedna prava bila dovoljna za vodstvo. Odlično je sredinom poluvremena centrirao Goda, a Puclin sigurno zakucao za 1:0. Do kraja prvog dijela vidjeli smo još jedan odličan centaršut istog igrača, ali je Ivanovski bio prekratak.

Već na samom početku nastavka Farmaceuti su poveli s 2:0. Strijelac je bio Vidović na asistenciju Delića. Otprilike u 70. minuti trener Tomislav Ivković na teren je poslao 11 novih igrača. Među njima nije bilo Bouadle, Pejića i Doležala. Farmaceuti su do kraja utakmice uspjeli postići i treći pogodak. Za konačnih 3:0 zabio je Mladen.

Do povratka u Koprivnicu koprivnički prvoligaš odigrat će još jednu utakmicu u Medulinu, a protivnik će biti poznat nakon što se odigraju sve utakmice u obje skupine.

SASTAV SLAVEN BELUPA: Marković – Kitanovski, Međimorec, Musa, Goda – Puclin, Vidović, Trebotić – Dolček, Ivanovski, Delić. Još su igrali: Kurtanjek – Rebernik, Šarlija, Katić, Vrljičak – Jovičić, Brković, Arap – Tatar, Mladen, Bogojević.

 

Slušaj uživo
zatvori