Utorak, 1. listopada 2024.

KC LIGA IDE DALJE Derbi Activea i Petgrada, Sedma sila lovi prve bodove protiv Udruge za mali nogomet

Pred nama je šesto kolo KC lige, popularnog malonogometnog prvenstva koprivničkih rekreativaca koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info. U sportskoj dvorani Srednje škole na redu je devet novih uzbudljivih utakmica.

Šesto kolo u laganom tonu sutra od 16 sati otvara susret HEP-a i Profesora u Ligi bez briga. Pola sata kasnije igraju Inducta/eMerkato i Guliver/UŠRPS, a nakon njih Udruga za mali nogomet Koprivnica ne bi trebala imati težak posao protiv posljednjeplasirane Sedme sile, jedine momčadi još uvijek bez bodova. Grad Koprivnica nove će bodove u Ligi bez briga tražiti protiv ekipe Komunalca i KC voda, a u derbiju navedene lige prvoplasirana Forma Legalis dočekat će Caffe bar 048 koji joj “puše za vratom”.

Drugoplasirani Golf na teren će s NK Romantičarima, a od 19:50 susrest će se branitelj naslova Bimbo i ekipa Protim/Mavik/Mesnice Martinjak. Derbi kola čeka nas u 20:30 – Petgrad, koji je u prošlom kolu preuzeo prvo mjesto, igra protiv trenutno trećeplasiranog Caffe bara Active. U posljednjoj utakmici dana snage će odmjeriti Pixel i Klikaj.hr.

KC liga – 6. kolo – raspored

Subota, 27. siječnja
16:00 HEP – Profesori (Liga bez briga)
16:30 Inducta++/eMerkato – CB Guliver/UŠRPS
17:10 UMN Koprivnica – Sedma sila
17:50 Grad Koprivnica – Komunalac/KC vode (LBB)
18:30 Forma Legalis – CB 048 (LBB)
19:10 NK Romantičari – CB Golf
19:50 Bimbo – Protim/Mavik/Mesnice Martinjak
20:30 CB Active – Petgrad
21:10 KKC Pixel – Klikaj.hr

Slušaj uživo
zatvori