Ponedjeljak, 2. rujna 2024.

FOTO Zbog prebrze vožnje naletio na neosvijetljenu konjsku zapregu, ozlijeđene dvije osobe

Dvije su osobe ozlijeđene u jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 19:40 sati na cesti između Borovljana i Vlaislava, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Riječ je o vlasniku konjske zaprege u koju se zaletio osobni automobil, muškarcu rođenom 1980. godine i jednom od putnika koji se na njoj nalazio, muškarcu rođenom 1954. godine.
Prema neslužbenim informacijama radi se o lakšim ozljedama.

A do ove nesvakidašnje prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil i konjska zaprega došlo je kada se vozač Kije koprivničkih registracija rođen 1975. godine zbog neprilagođene brzine zaletio u stražnji dio neosvijetljene zaprege.

Nije poznato koliko se osoba na njoj nalazilo, a policijski službenici još nisu otkrili tko je njome upravljao. Konj nije ozlijeđen.

Za sada se zna da su se na zaprežnim kolima nalazili njezin vlasnik, koji je ozlijeđen i koji je u krvi imao 2,03 promila alkohola, ženska osoba rođena 1983. godine pod utjecajem alkohola 0,45 promila te ranije spominjan ozlijeđeni putnik.

Tko je zapregom upravljao pokazat će kriminalističko istraživanje koje još uvijek traje pa će se mjerodavne kazne odrediti nakon utvrđenih okolnosti prometne nesreće.

zatvori